Alt til skov, have og park

Vi er den foretrukne leverandør af skov-, have- og parkmaskiner på hele Fyns - og i særdeleshed i Odense og omegn. Vi har eget værksted og tilhørende butik i Marslev. I vores brede sortiment finder bl.a. markedets førende brændekløvere, motorsave og buskryddere. Læs mere om tre af vores kerneprodukter herunder. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os - og endelig kan du også få fat i os ved at udfylde kontaktformularen herunder, så tager vi fat i dig hurtigst muligt.

Kontakt VMM Service

Motorsav

Brændekløvere - samme arbejde på den halve tid

Køb en brændekløver i Odense. Vi rådgiver dig om, hvilken model der passer bedst til dine opgaver. En god brændekløver kan virkelig spare dig for meget tid, når den på kraftfuld vis tygger sig igennem alle træsorter. Se det store udvalg i vores butik i Odense.

Motorsave - saver gennem træ som var det smør

Motorsave fås i mange størrelser og modeller. Hos VMM Service ved Odense får du rådgivning i, hvilken motorsav der passer til dit behov. Se udvalget af vores kvalitetsmotorsave i butikken i Marslev ved Odense - besøg VMM Service.

Buskrydder - effektiv rydning af krattet

Med en buskrydder har du de bedste forudsætninger for at klare opgaven hurtigt og professionelt. Køb en buskrydder i Odense hos VMM Service - vi hjælper dig med at vælge din nye favoritkollega i kampen mod vildnisset.

Cub Cadet logo
MDT logo
Honda logo
Kramp logo
Ariens logo
Aspen logo
Makita logo
Echo logo
Berthoud logo
Snapper logo
Hustler logo
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.