OK

Havetraktor Odense

65 95 20 30

Køb havetraktor og gårdrive nær Odense

VMM Service tilbyder salg af gårdrive og havetraktor ved Odense. Vi fører et bredt sortiment fra alle de mest anerkendte leverandører. Vi har et skarpt fokus på kvalitet, hvorfor du kan være sikker på, at alle vores maskiner har en lang levetid.

Se maskinerne i butikken

Vi står altid klar til at hjælpe dig i butikken, hvis du har brug for vejledning om havetraktorer eller ønsker at se på en rive til en traktor. Besøg vores butik i Marslev ved Odense og se og hør om de forskellige modeller - eller udfyld nedenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få rådgivning fra erfarne fagfolk

VMM Service har eksisteret i næsten 30 år, og vi har stor erfaring inden for maskiner og udstyr til park og landbrug. Vi tilbyder høj kundeservice og skræddersyede specialløsninger.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Havetraktor

Har du brug for en havetraktor til en mindre græsplæne eller en større park? VMM Service har et stort udvalg af forskellige maskiner og haveredskaber til at vedligeholde store og små udendørsarealer. Vi har mange forskellige modeller til alle størrelser haver og parker. Vi kan desuden tilbyde kompetent rådgivning ud fra dit behov, så du får en maskine der passer optimalt til de givne arbejdsopgaver.

Hør mere om vores udvalg, hvis du leder efter traktorer, gårdriver eller andre maskiner på telefon 65 95 20 30

Gårdrive

Find en gårdrive, der gør arbejdet let som en leg og få en gårdsplads eller park, der er nyrevet. Med en rive monteret på traktoren kan du nemt og hurtigt rive gårdspladser og indkørsler, så de fremstår flotte og jævne. Når først du har prøvet en effektiv gårdrive, kan du ikke forstå, hvordan du kunne klare dig uden. I butikken kan vi hjælpe og vejlede dig om traktorredskaberne, og du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk.

Hør mere om vores gårdriver og traktorredskaber på telefon 65 95 20 30

Lidt om VMM Service

VMM service er en mindre virksomhed, der løser opgaver inden for reparation af landbrugsmaskiner, have- og parkmaskiner, biler, smedearbejde, hydraulik, entreprenørmaskiner m.fl. Vi har også et stort sortiment af af skov-, have og parkmaskiner til salg, både til private og erhverv.

Kontakt os og hør mere om vores produkter og ydelser.

Vi dækker hele Fyn

Vi er medlem af

Stabil og professionel
samarbejdspartner

Online forhandler
af Kramp