OK

VMM SERVICE

VMM Service tilbyder en bred vifte af opgaver og services til vores kunder på Fyn. Vi kan bl.a. tilbyde service og reparation af parkmaskiner, biler, lastbiler, landbrugsmaskiner m.fl.

65 95 20 30

Landbrugsmaskiner i Odense

VMM Service tilbyder salg, service og rådgivning omkring landbrugsmaskiner. Mangler du en maskine eller har du brug for råd og vejledning omkring valg af traktor, mejetærsker eller andre landbrugsmaskiner, så kontakt os.

Kig forbi vores butik i Marslev tæt på Odense eller ring til os, vi er altid klar til at hjælpe. Vi kan også kontakte dig ved førstkommende lejlighed, hvis du udfylder formularen herunder.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Altid professionel service

Vi fremstiller og tilpasser landbrugsmaskiner og tilbehør efter kundens ønske. Vores professionelle medarbejdere har mange års erfaring med at hjælpe kunder med at få det optimale ud af deres landbrugsmaskiner.

Du kan derfor trygt stole på at få en maskine, der yder det optimale, når du henvender dig til os.

Reservedele til landbrugsmaskiner

Står du og mangler en reservedel til en af dine maskiner, så kan vi også hjælpe. I vores butik beliggende tæt på Odense har vi altid et godt udvalg af reservedele til diverse landbrugsmaskiner.

Ring på 65 95 20 30 og få et uforpligtende tilbud på landbrugsmaskiner eller reservedele.

Lidt om VMM Service

VMM service er en mindre virksomhed, der løser opgaver inden for reparation af landbrugsmaskiner, have- og parkmaskiner, biler, smedearbejde, hydraulik, entreprenørmaskiner m.fl. Vi har også et stort sortiment af af skov-, have og parkmaskiner til salg, både til private og erhverv.

Kontakt os og hør mere om vores produkter og ydelser.

Vi dækker hele Fyn

Vi er medlem af

Stabil og professionel
samarbejdspartner

Online forhandler
af Kramp