OK

VMM SERVICE

VMM Service tilbyder en bred vifte af opgaver og services til vores kunder på Fyn. Vi kan bl.a. tilbyde service og reparation af parkmaskiner, biler, lastbiler, landbrugsmaskiner m.fl.

65 95 20 30

Smedearbejde i Odense

Vores smedeafdeling tilbyder smedearbejde i hele Odense og omegn, samt på resten af Fyn. Ring eller kom gerne forbi og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular, så ringer vi dig op ved førstkommende lejlighed.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Vi udfører smedearbejde efter kundens ønske

Vi fremstiller og tilpasser maskiner og tilbehør efter kundens ønske. Uanset dit behov kan vi derfor lave det værktøj eller redskab, som du står og skal bruge. Vores smedearbejde i Odense er meget efterspurgt og vi har hjulpet mange kunder fra hele Fyn.

Dygtige smede til smedearbejde i Odense

Vores professionelle medarbejdere har års erfaring med at hjælpe vores kunder med at skabe de rette redskaber. Du kan derfor trygt stole på at smedearbejde hos VMM Service er garanti for kvalitet.

Ring og få et uforpligtende tilbud på smedearbejde i Odense på telefon 65 95 20 30.

Lidt om VMM Service

VMM service er en mindre virksomhed, der løser opgaver inden for reparation af landbrugsmaskiner, have- og parkmaskiner, biler, smedearbejde, hydraulik, entreprenørmaskiner m.fl. Vi har også et stort sortiment af af skov-, have og parkmaskiner til salg, både til private og erhverv.

Kontakt os og hør mere om vores produkter og ydelser.

Vi dækker hele Fyn

Vi er medlem af

Stabil og professionel
samarbejdspartner

Online forhandler
af Kramp