OK

Reparation havemaskine & Hydraulik Odense

65 95 20 30

Alt i reparation af havemaskine Odense & Fyn

Værkstedet klarer de fleste opgaver og reparation af havemaskine i Odense og på hele Fyn. Både reparation og service af havemaskiner, parkmaskiner, biler, lastbiler, traktorer og alle slags landbrugsmaskiner. Udover service og reparation af havemaskiner i Odense har vi et særligt ekspertiseområde inden for hydraulik og hydraulikslanger Odense.

Speciale i hydraulik

Værkstedets speciale er hydraulik i Odense og til resten af Fyn. Står du i en situation, hvor du skal bruge eksperter inden for hydraulik, så kom forbi vores værksted i Marslev, lige uden for Odense.

Hydraulikslanger fra eget værksted

Vores eksperter i hydraulikslanger fremstiller slangerne på eget værksted i Odense. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt reservedelen er til at få eller ej.

Kontakt værkstedet, hvis du mangler maskinservice, på telefon  65 95 20 30.

Få tilbud på hydraulikslanger & hydraulik Odense

Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud på havemaskiner eller hydraulik? Ring til os eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Eftersyn og reparation af havemaskiner

På vores værksted udfører vi eftersyn, vedligeholdelse og service på havemaskiner af alle mærker og modeller. Med et serviceeftersyn forlænger du levetiden på maskinen. Vores erfarne folk står klar til at hjælpe dig og sørger for en professionel service af din parkmaskine.

Mobilt værksted

Er maskinen svær at flytte eller defekt i marken kommer det mobile værksted til maskinen. Vi dækker hele Fyn. Servicevognen er indrettet så reparation havemaskiner i Odense og på Fyn kan udføres på stedet.

Værksted siden 1992

Vi har næsten 30 års ekspertise inden for reparation af havemaskiner og entreprenørmaskiner, siden vi startede vores maskinværksted i 1992. Vi tilbyder specialløsninger og udfører reparationer på små og store maskiner på hele Fyn. VMM Service har både et kørende værksted, som kan fragtes ud til maskinen, og et almindeligt værksted i Marslev.

Lidt om VMM Service

VMM service er en mindre virksomhed, der løser opgaver inden for reparation af landbrugsmaskiner, have- og parkmaskiner, biler, smedearbejde, hydraulik, entreprenørmaskiner m.fl. Vi har også et stort sortiment af af skov-, have og parkmaskiner til salg, både til private og erhverv.

Kontakt os og hør mere om vores produkter og ydelser.

Vi dækker hele Fyn

Vi er medlem af

Stabil og professionel
samarbejdspartner

Online forhandler
af Kramp